GoRunner Hummer Segboard 3.0 Blue

GoRunner Hummer Segboard 3.0 Blue

GoRunner 10" Segboard Gold

FØR 2.995,00DKK Specialpris 2.295,00DKK

Segboard 10tommer guld Chrome

Segboard Guld 10″ er til dig der ønsker et Segboard i en super fed og eksklusiv farve og med ekstra store hjul. Denne model passer dog stadig til vores Gokart & er det ultimative sæt!

Lagerstatus: På Lager
Varenr
GORUN69SEG

Gorunner Segboard 10″ Guld Chrome er vores nyeste Segboard og er til dig der ønsker et Segboard i en eksklusiv farve og virkelig gode køreegenskaber.

 

De tryksensitive fodplader sikrer fuldkommen kontrol over dit Segboard. Dobbeltafbalancerende teknologisystem. Produceret i robuste materialer, der tåler slid og dagligt brug. Anvender et kraftigt og vigtigst af alt sikkert originalt Samsung Litium-ion batteri, kører helt op til 20km på en fuld opladning. Fuld opladt i løbet af 2-3 timer. Dette Segboard Guld Chrome er produceret i vores specialdesignet farve, som giver et cool og smart look! Vores Segboard er naturligvis sikkerhedsgodkendt og overholder alle retsakter, direktiver og regler i forhold til dansk og EU-lovgivning.

 

  • CE godkendt og RoHS certificeret Segboard.
  • Brandsikkert!
  • Max vægt 130 kg
  • 700W Motor
  • 10 tommer hjulstørrelse – perfekt til alt terræn og giver god kørekomfort
  • Samsung 36V Lithium-Ion 4000 mAh batteri
  • Rækkevidde ca. 20 km
  • Max hastighed 20 km/t
  • Oplades på kun 2-3 timer

 

TRYGHED I KØBET

Skulle der imod forventning opstå et problem med dit Gorunner produkt, har vi tegnet garantiaftale med Mentech A/S, som ligger i Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense, Glostrup og Frederiksberg.
Mentech tager sig professionelt af sagen og kan også være behjælpelig med serviceeftersyn, montering af udstyr etc.

Segboard 10tommer guld Chrome

Segboard Guld 10″ er til dig der ønsker et Segboard i en super fed og eksklusiv farve og med ekstra store hjul. Denne model passer dog stadig til vores Gokart & er det ultimative sæt!

Et Segboard er en sjov gadget, men man skal være sikker på, at man køber et CE og RoHS godkendt med ordenlige dele og elementer. Alle Segboard hos KS Tagbokse er fuldt godkendt, og produceret med kvalitetssikre batterier. Endvidere er der indbygget temperatursikring. Dette sikrer at boardet IKKE bryder i brand hverken under ladning eller brug. Samtidig er alle vores Segboard miljøvenlige, og produceret med Bluetooth, så du let kan parre dit Segboard med din smartphone/tablet. Dette muliggør, at du kan afspille alt din yndlingsmusik direkte fra dit Segboard.

Hvad skal du være opmærksom på inden du køber et Segboard? 
Det vigtigste du skal fokusere på inden du køber et Segboard, er de tekniske dele. Der har desværre været nogle billige og farlige modeller på markedet, som har medført problemer og et dårligt rygte til Segboard. Det er utrolig ærgerligt da det er super sjovt produkt, som kan give mange gode oplevelser.

Du skal være sikker på, at det Segboard du køber er CE-registreret og har RoHS godkendt batteri, samt en ordentlig producent bag sig.

Alle vores Segboard’s er produceret med Samsung batteri som giver en lang levetid og først fremmest sikker oplevelse.

Sådan anvender du dit Segboard 10 tommer 

Det er utrolig nemt, at komme igang med at køre på Segboard og kræver egentlig bare tid og lyst. Når du modtager dit Segboard vil det allerede være ladt op, så det skal egentlig bare tændes og så du køreklar. I starten vil det være en sjov og speciel følelse at stå på boardet så vi anbefaler du starter med en hjelm og beskyttelse. Du kan evt. tilkoble dit Segboard på bluetooth hvis du vil høre noget af din yndlingsmusik imens du kører rundt.

God fornøjelse

De bedste hilsner fra Team KS Tagbokse

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:GoRunner 10" Segboard Gold
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!