Drive-One

Drive One Trafikalarm

magnet-holder-ooono-trafikalarm

OOONO Magnetholder Til Luftdyse

Ooono V3 Trafikalarm

340,00DKK

Ooono Trafikalarm V3

Du kan med fordel investere i denne trafikalarm fra mærket Ooono, hvis du leder efter en billig model, der fungerer optimalt. Modellen er nemlig både nem at installere og benytte, virker i over 50 lande og er billig i pris. Der er desuden mulighed for at tilpasse trafikalarmen til en app, så du kan justere flere indstillinger på en enkel måde. Derfor skal du vælge en Ooono Trafikalarm V3 

 

 

Lagerstatus: Ikke på lager
Varenr
001106

Ooono V3 Trafikalarm

Du kan med fordel investere i denne trafikalarm fra mærket Ooono, hvis du leder efter en billig model, der fungerer optimalt. Modellen er nemlig både nem at installere og benytte, virker i over 50 lande og er billig i pris. Der er desuden mulighed for at tilpasse trafikalarmen til en app, så du kan justere flere indstillinger på en enkel måde.

Derfor skal du vælge en Ooono Trafikalarm V3

Er du på jagt efter den bedste trafikalarm til din bil? I så fald er du her stødt på en fremragende model, som helst sikkert er pengene værd. Denne trafikalarm advarer nemlig om både fartkontroller, ulykker, kødannelse og vejarbejde, så du altid kan have et optimalt overblik over den kommende trafik. Derudover har modellen en meget simpel opbygning, hvor du med ét klik kan indmelde diverse trafikhændelser. Trafikalarmen er desuden billigere i pris end andre trafikalarmer i denne kvalitet.

Advarer via farvekoder

En anden fordel ved at investere i denne trafikalarm fra Ooono er, at den illustrerer, hvad du skal være opmærksom på via farvekoder. Du får således ikke bare en besked om, at der sker noget forude, men får faktisk også en melding om, hvad det er. Du vil modtage din advarsel ca. 30 sekunder før du støder på hændelsen eller kontrollen.

Trafikalarmen blinker således grønt, når den har oprettet kontakt til din telefon, hvilket den gør via bluetooth, når din telefon er i nærheden. Det blå blink signalerer en kommende fartkontrol, mens et rødt blink advarer om potentielle farer, såsom ulykker eller kødannelse. Du har således en langt bedre fornemmelse for de kommende trafikhændelse, hvis du investerer i denne model.

Derudover advarer modellen naturligvis også med en advarselslyd uanset, hvilken hændelse, der advares om. På den måde vil du altid registrere situationen – også selvom du er i gang med en samtale, er optaget af kørslen eller hører høj musik i bilen. Du kan desuden selv advare om en fartkontrol, vejarbejde, trafikulykke eller kødannelse ved at dobbeltklikke på produktet overflade. I så fald vil du øge sikkerheden i trafikken for en lang række af andre bilister.

Indstil til dine egne præferencer

Du har altid mulighed for at tilpasse din Ooono trafikalarm til Ooono connect app’en. Denne er gratis og så kan du justere en lang række af indstillinger til dine behov. F.eks. kan du tilpasse lydniveauet ved advarsel, vælge hvilken alarmtype du ønsker at modtage og se en oversigt over, hvilke områder du skal være opmærksom på før du overhoved kører hjemmefra. Du kan også indstille, hvilken type advarsel du vil modtage, hvis du ikke er interesseret i at modtage alle typer af advarsler hver gang du er ude at køre.

Ooonos trafikalarm har desuden indgået et samarbejde med EasyPark, så du fremadrettet også opnår lettere parkering med din trafikalarm. Du kan simpelthen nøjes med at registrere din parkering via appen frem for at skulle finde en betalingsautomat.

Produktdetaljer

  • Diameter: 4,4 cm
  • Kompatibel med app: Ja
  • Batterilevetid: Ca. 1,5 år
  • Batteritype: CR2450
  • Medfølger batteri: Ja
 
  • Billig i pris uden at man går ned på kvalitet
  • Advarer om både fartkontrol, ulykker, kødannelse og vejarbejde
  • Virker i mere end 50 lande
  • Kan indstilles til dine behov via en app på telefonen
  • EAN 5714149011067
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Ooono V3 Trafikalarm