ParkOne 2 Carbon Black

ParkOne 2 Carbon Black

ParkOne 2 Sand Gold

ParkOne 2 Sand Gold

ParkOne 2 Titanium Silver

ParkOne 2 Titanium Silver   SUPER PRIS SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Specialpris 249,00 DKK FØR 599,00 DKK
Lagerstatus: På Lager
Varenr
8000584010

ParkOne 2 Titanium Silver  SUPER PRIS SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Se filmen her https://youtu.be/DAl7y5HhAZQ

ParkOne 2 Titanium Silver sætter standarden for, hvordan en moderne elektronisk p-skive skal virke og se ud. Den nye p-skive bygger på den utroligt populære ParkOne og er resultatet af forbrugernes feedback samt mange hundrede testtimer. ParkOne 2 Titanium Silver er ligesom forgængeren designet af designer John Sebastian. Designet er minimalistisk og elegant, og der er lagt vægt på visuelt at gøre den så tynd som muligt. Inderdisplayet er vinklet, så det er let at se og aflæse tallene. Én centralt placeret knap på bagsiden afbalancerer på en og samme gang funktionalitet og fuldendt form i en grad, som kun sjældent ses i produktdesign.

Der er lagt masser af tid og hårdt arbejde i at skabe ParkOne 2 Titanium Silver, og resultatet taler helt for sig selv.

FUNKTIONEL OG SMUK

ParkOne 2 Titanium Silver er designet med enkle smukke linjer kombineret med intuitivt funktionelle detaljer. Fronten er letlæselig, og proportionerne er velafbalancerede, så stilen ligger i tråd med formsproget i moderne biler. Bagsiden er ligeledes enkel uden overflødige detaljer. Det runde tema går igen i den centralt placerede detalje, som også er en knap til fremrykning af tiden. Detaljen er desuden et låg, der let klikkes af for adgang til batteri og tidsindstilling.

VINKLET INDERDISPLAY

På bagsiden af ParkOne 2 Titanium Silver er displayet vinklet for at lette aflæsningen af tallene. På mange nyere biler sidder forruden skarpt vinklet, og instrumentbordet er dybt. Her kan det være svært at aflæse et display, som vender nedad. Også dette er løst med ParkOne 2 Titanium Silver.

ParkOne 2 Titanium Silver betjenes enkelt med kun to knapper. Den ene er den store runde knap på bagsiden, som fungerer på to måder; i parkeringstilstand kan man stille tiden frem ved at trykke på knappen, og klikkes ”knappen” af, kan tid og dato indstilles via de to knapper, som kommer til syne. Batteriet skiftes også enkelt, når det er brugt op.

ParkOne 2 Titanium Silver elektroniske parkeringsskiver og den nye gratis ParkOne App på din smartphone behøver du ikke længere køre forgæves rundt efter en

P-plads, holde øje med tiden eller huske, hvor du har parkeret.

Den dansk designede app viser dig nærmeste ledige P-plads, påminder dig om, at din parkeringstid er ved at udløbe, og guider dig hen til din bil i tide.

ParkOne 2 findes i 6 farve varianter. Alle med sort silkemat bagside:

Titanium Silver, Carbon Black, Alpine White, Dolphin Grey, Sand Gold og Space Grey

Tænk på, at når der vælges en variant til bilen, så passer det som udgangspunkt godt med en ParkOne 2 i samme farve som lakken. Men i mange tilfælde kan det være endnu pænere med en lys farve til en mørk bil og omvendt. Husk på, at farven eller nuancen på interiøret også kan have noget at sige.

Mål (BxHxD) 10.0 x 10.0 x 1.5cm.

 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:ParkOne 2 Titanium Silver